Ontmoet het team

S&M In een oogopslag

S&M is een antwoord op de groeiende vraag naar authentieke Indiase gerechten in het Westen. Het is een initiatief van de bekende Indiase Chef Meenu Gupta uit India. De visie is om praktische, gemakkelijk te leren en betaalbare lessen van populaire Indiase recepten te geven.

MEENU GUPTA Ken je chef

Oprichter

Ik ben geboren en getogen in India en ben in 1999 in Nederland komen wonen. 

Mijn eerste liefde en passie is koken. Ik vind het vooral leuk om te experimenteren met nieuwe keukens van over de hele wereld. Eten heeft me ook in staat gesteld om mijn familie, familie en vrienden te betoveren en nieuwe vrienden te maken over de hele wereld.

Ik kom uit een gezin met een passie voor koken. Mijn moeder, die een geweldige vegetarische kokkin is, is al sinds mijn vroege jaren mijn gids en de inspirerende factor. Ze gelooft dat het belangrijkste ingrediënt van elk recept liefde is. Met eten, zoals in het leven, haal je eruit wat je erin stopt. Ik kook altijd met passie, vanuit mijn hart door mijn handen royaal te gebruiken.

Ik hoop jullie allemaal kennis te laten maken met echt Indiaas eten.

Meenu Gupta

Samridhi Bansal

Mede-oprichter

Ik ben Samridhi Bansal, een jonge onderneemster. Geboren en getogen in India, daarna met mijn familie naar Nederland verhuisd. Ik kom uit een familie van ondernemers. Mijn ouders zijn ondernemers en heb- ben dus een eigen bedrijf.
Mijn moeder heeft 8 jaar geleden Indian Cooking Classes opgericht en daar maak ik nu ook deel van uit, als Co-founder. Ik regel alles met betrekking tot marketing en administratieve onderdelen, bijvoorbeeld het begeleiden, ondersteunen van klanten, het onderhouden van het klantencontact en PR.
Ik ben een rijk persoon qua ontwikkeling. Ik ben enthousiast, perfectionistisch en loyaal, dol op eten (A big foodie),
social media verslaafd en ik hou van mijn familie.